A Marmaso varem fabricar tota la pedra blanca artificial del Santuari de Meritxell. Exposició excel·lent de les nostres pedres és el Santuari de Meritxell

Publicada en

Ens trobem que moltes vegades, la gent en general o fins i tot professionals del sector no té clar que és la Pedra Artificial i fins i tot en molts casos es confon amb la Pedra Natural. Tampoc se sap quina és la seva utilitat, quines són les diferències i les característiques. La Pedra Artificial neix i evoluciona amb el Ciment Portland, compost per barreges de calcària, argila i guix principalment, element que ens permet juntament amb altres agregats, àrids i additius incidir en la composició tant interna com superficial dels fabricats, amb l'objectiu en molts casos d'imitar la Pedra Natural. Aquesta possibilitat que ens permet formular la composició fa que el procés de la Pedra Artificial o Modelada sigui molt més sostenible econòmicament i ecològicament que els Processos de la Pedra Natural. A més la pedra artificial que fabriquem a Marmaso està adaptada al clima d'Andorra, on podem passar de -10° a la nit a +20° al migdia a èpoques com la tardor o la primavera. Les nostres pedres van armades (porten una estructura de ferro interior que li dóna força i consistència). Així que la durabilitat de les nostres pedres artificials posades a Andorra són molt millors que les que es puguin comprar fora del País, perquè nosaltres en som especialistes.

Ens trobem que moltes vegades, la gent en general o fins i tot professionals del sector no té clar que és la Pedra Artificial i fins i tot en molts casos es confon amb la Pedra Natural. Tampoc se sap quina és la seva utilitat, quines són les diferències i les característiques.

La Pedra Artificial neix i evoluciona amb el Ciment Portland, compost per barreges de calcària, argila i guix principalment, element que ens permet juntament amb altres agregats, àrids i additius incidir en la composició tant interna com superficial dels fabricats, amb l’objectiu en molts casos d’imitar la Pedra Natural. Aquesta possibilitat que ens permet formular la composició fa que el procés de la Pedra Artificial o Modelada sigui molt més sostenible econòmicament i ecològicament que els Processos de la Pedra Natural.

A més la pedra artificial que fabriquem a Marmaso està adaptada al clima d’Andorra, on podem passar de -10° a la nit a +20° al migdia a èpoques com la tardor o la primavera. Les nostres pedres van armades (porten una estructura de ferro interior que li dóna força i consistència).

Així que la durabilitat de les nostres pedres artificials posades a Andorra són molt millors que les que es puguin comprar fora del País, perquè nosaltres en som especialistes.

Exposició excel·lent de les nostres pedres és el Santuari de Meritxell.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *