Reparació marbre

PULIMENTOS MARMASO ANDORRA REPARACIÓN DE GRES REPARACIÓN DE MÁRMOLES, LIMPIEZA Y RENOVACIÓN DE FACHADAS. HACEMOS QUE SU SUELO VUELVA A BRILLAR COMO EL PRIMER DÍA PULIMENTOS MARMASO ANDORRA es una empresa en ANDORRA que se dedica al pulimentado y abrillantado de todo tipo de suelo, así como cristalizado de terrazos y mármoles además de su mantenimiento y limpiezas. Gracias a muchos años de experiencia contamos con los mejores profesionales del sector , siempre con las nuevas tecnologías, por eso somos una referencia en ANDORRA , además hemos podido incorporar a nuestros servicios otras especialidades. En PULIMENTOS MARMASO ANDORRA somos efectivos y eficientes, con un claro objetivo de modernización hacia las últimas tecnologías, por esa razón, ofrecemos con total confianza un trato personalizado que garantiza la calidad y acabados impecables con un resultado final satisfactorio para todos nuestros clientes. Ofrecemos servicios tanto en obra nueva como en reformas o rehabilitación de edificios en Andorra No dude en ponerse en contacto con nosotros para cualquiera de nuestros servicios. Le visitamos sin compromiso.

El marbre és un material preciós, resistent i noble que es troba en molts mobles i superfícies, sobretot de banys i cuines. Bé sigui com a part d'una taula o consola antiga, bé com a taulell de cuina, la seva presència és habitual en moltes llars. Però tan rellevant com la seva resistència i durada és la seva fragilitat; no és gens estrany que les planxes de marbre es trenquin o es taquin, i tampoc que perdin el seu acabat polit. Això, que sembla una mica greu, és més fàcil d'arreglar del que sembla. A Marmaso en som especialistes. Si una planxa de marbre (per exemple, el taulell d'una tauleta de nit) s'ha partit, es pot emprar un producte especial per reparar. Dins dels "kits" de reparació de marbre tenim la pasta de marbre sintètic, de tipus epoxi (dos components) i que es presenta amb pols de dos colors: negre i ocre, per marbres negres o vermellosos. Per reparar les planxes trencades abans cal netejar les zones a unir amb un producte des encerador, i després barrejar sobre un cartó o plàstic una mica de pols de marbre i la resina. La pasta pot fer-se més o menys líquida segons sigui necessari, bé per enganxar parts trencades o bé per omplir buits. Un cop aplicada la pasta i unides les peces, les restes es netegen amb acetona; quan la pasta forgi, cal escatar amb paper de vidre del núm. 180 i rematar el poliment amb un altre paper de vidre, aquest cop del núm. 400-600. Per acabar es pot aplicar un líquid especial per polir marbre, o una pàtina. Existeixen també productes per eliminar taques en el marbre, i per recuperar la brillantor del polit de fàbrica, que solen atacar els àcids (vinagre, llimona ...). El marbre blanc es pot restaurar amb massilles epoxi de color blanc, de les que es fan servir per restaurar ceràmica o sanitaris.

El marbre és un material preciós, resistent i noble que es troba en molts mobles i superfícies, sobretot de banys i cuines. Bé sigui com a part d’una taula o consola antiga, bé com a taulell de cuina, la seva presència és habitual en moltes llars. Però tan rellevant com la seva resistència i durada és la seva fragilitat; no és gens estrany que les planxes de marbre es trenquin o es taquin, i tampoc que perdin el seu acabat polit. Això, que sembla una mica greu, és més fàcil d’arreglar del que sembla. A Marmaso en som especialistes.
Si una planxa de marbre (per exemple, el taulell d’una tauleta de nit) s’ha partit, es pot emprar un producte especial per reparar. Dins dels “kits” de reparació de marbre tenim la pasta de marbre sintètic, de tipus epoxi (dos components) i que es presenta amb pols de dos colors: negre i ocre, per marbres negres o vermellosos. Per reparar les planxes trencades abans cal netejar les zones a unir amb un producte des encerador, i després barrejar sobre un cartó o plàstic una mica de pols de marbre i la resina. La pasta pot fer-se més o menys líquida segons sigui necessari, bé per enganxar parts trencades o bé per omplir buits.
Un cop aplicada la pasta i unides les peces, les restes es netegen amb acetona; quan la pasta forgi, cal escatar amb paper de vidre del núm. 180 i rematar el poliment amb un altre paper de vidre, aquest cop del núm. 400-600. Per acabar es pot aplicar un líquid especial per polir marbre, o una pàtina. Existeixen també productes per eliminar taques en el marbre, i per recuperar la brillantor del polit de fàbrica, que solen atacar els àcids (vinagre, llimona …). El marbre blanc es pot restaurar amb massilles epoxi de color blanc, de les que es fan servir per restaurar ceràmica o sanitaris.