Subministrem peces de formigó en diferents acabats i textures per a la construcció i rehabilitació d’habitatges, escoles, equipaments esportius, centres sanitaris

Publicada en

Subministrem peces de formigó en diferents acabats i textures per a la construcció i rehabilitació d'habitatges, escoles, equipaments esportius, centres sanitaris...L'elaboració personalitzada de les peces, en garanteix una llarga vida evitant possibles deterioraments prematurs. Tractem el formigó amb additius per aconseguir millorar-ne les prestacions com seria plastificar cada una de les peces per a obtenir una capa superficial de protecció.

Subministrem peces de formigó en diferents acabats i textures per a la construcció i rehabilitació d’habitatges, escoles, equipaments esportius, centres sanitaris… L’elaboració personalitzada de les peces, en garanteix una llarga vida evitant possibles deterioraments prematurs. Tractem el formigó amb additius per aconseguir millorar-ne les prestacions com seria plastificar cada una de les peces per a obtenir una capa superficial de protecció.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *